Vores kerneområder

Med en bred erfaring inden for kommunikation, branding og markedsføring kan vi hjælpe dig og din virksomhed med alt lige fra udarbejdelse af strategi, social media influencers, produktion af tekst- og videoindhold samt administration af Facebook eller Instagram konti. Har du brug for hjælp til noget helt andet, så hold dig endelig ikke tilbage! Vores erfaring rækker udover vores kerneområder.

Facebook og Instagram er bindeled mellem dig og dine kunder. Kender du dine kunder og følgere og gør du det godt, så kan succesfuld markedsføring på de sociale medier skabe succesfuld forretning. Vi møder mange virksomheder, der ikke har en klar strategi eller faste procedurer for indholdet og ansvar for deres sociale medier. Vi kan hjælpe jer med at sætte det i system, skabe en klar strategi og rød tråd - således I får det bedste og meste ud af den tid og de penge I investerer i markedsføringen.

Strategi

Vi kan hjælpe dig med at udarbejde en klar strategi samt sikre jer den røde tråd i jeres online kommunikation og markedsføring.

Markedsføring

Vi kan hjælpe dig med målrettede kampagner og indhold, således du kan øge din synlighed og brand awareness på de sociale medier.

Hjemmesider

Vi kan hjælpe dig med opsætning og udarbejdelse af brugervenlige hjemmesider, således jeres online tilstedeværelse er i top.

Videoproduktion

Vi kan hjælpe dig med at udarbejde branding- og kampagnevideoer, der fanger kundernes opmærksomhed.